Wie is FoodzByEls

IMG_1617

Foodz by Els staat voor passie voor eten, genieten en gezelligheid.

De geur van lekker eten, het buiten zijn, mensen die samen genieten. Mooie herinneringen uit mijn kindertijd toen mijn grootvader marktkramer was. Ik volgde hem overal, van markt naar braderie en genoot van het samen zijn, de sfeer, de mensen en het buiten zijn.

Ruim dertig jaar later volgde ik mijn hart. Vanuit mijn passie voor eten, koken en bakken, aanpakken én een goede sfeer creëren is Foodz by Els geboren.

Samen met mijn vriend bouwden we in 2015 onze eerste foodtruck, een caravan van bijna 50 jaar oud om tot een stijlvolle foodtruck. Na weken experimenteren, proeven en verbeteren stààt de kaart.Nu in 2022 is onze nieuwe foodtruck een feit geworden.

Ons enthousiasme is alleen maar gegroeid, we hopen u snel te mogen ontmoeten!